Klassiset ystävänpäiväkynnet

Ihanaa ystävänpäivää!

Ystävänpäiväkynsinä tänä vuonna on tämmönen suht simppeli toteutus. Nimettömässä ja keskisormessa on ruusudecalein koristellut kynnet ja muissa kynsissä ihan vain Picture Polishin Jewels. Jewels on mun kokoelmissa uusi lakka, mutta pääsi ehdottomasti sinne lemppareihin. Odotan ehdottomasti, että pääsen kokoeilemaan sitä myös kesällä.

Tilasin mustana perjantaina Born Pretty Storesta jos jonkin sortin koristeluhärpäkettä ja niiden saapumista odottelin todella pitkään. Saapuivat muistaakseni tammikuun puolella jopa. Osasin tosin odottaa pitkää toimitusaikaa mustan perjantain aiheuttaman ruuhkan takia, mutta myös jouluruuhkan takia. Tilauksessa oli mukana erilaisia koko kynnen siirtokuvia, joista näihin kynsiin pääsi ruusukuvioiset. Nämä ruusukuvioiset siirtokuvat löyty tästä isommasta setistä.  Siirtokuvien alla on ihan vain perus valkoinen lakka Essenceltä.

Kuvissa kynnet on harmillisesti ehtineet jo vähän kasvaa, mutta kuten huomaa, viihdyin näissä lakkauksissa pitkään. Tykkäsin jotenkin tästä klassisen yksinkertaisesta lopputuloksesta.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s