Merenneitokynnet

Vaihteeksi kynsiä äidille tehtynä. Merenneitokynsiin päädyttiin tällä kertaa. Toki suomuthan vois olla ihan vaikka lohikäärmekynnetkin, jos niin tahtoo, mutta simpukkaleimoilla viitataan enempi sinne merenneitoihin.

Liukuvärin pohjalta löytyy kerros Essencen valkoista lakkaa, jotta liukuväri olisi voimakkaampi. Liukuvärissä on käytetty China Glazen Turn up Turquoisea ja Wild & Mildin Magic Violencea. Liukuvärin päälle hieroin semmosta Mereneidiltä ostettua flakiesia, joka tarttuu kynsilakan aavistuksen tahmeaan pintaan. Itellä pääsi kuivahtamaan pohja ehkä liikaakin, ja sitä tarttui kovin vähän kynnelle ja sekin vähä mitä tarttui ei näy kuvassa. Haluan kuitenkin kehua noita Mereneidin flakies kimalteita miten ihania ja helppokäyttöisiä ne on. Eivät jää yhtään kynneltä edes törröttämään, mutta tosiaan täysin kuivaneeseen pintaan eivät tahdo tarttua. Nihkeä olisi optimaalisin! Voi toki ripotella myös märkään lakkaan ja kun kuivuvat niin hieroa törröttelevät osuudet vaan pois. Omistan näistä kultafolioisen ja näissä käytetty on jokin noista chameleon hileistä. Valikoiman löydät tästä.

Suomuleima on Born Pretty Storen laatasta BP-109 ja simpukat samaisen firman Harunouta merkkisestä laatasta. Laatasta ei ole muuta luettavissa kuin nro 11 ja kaikki muu taitaa olla Kiinaa, joka ei sattuneesta syystä ihan taivu meikäläiseltä. En löytänyt kyseistä laattaa enää edes BPS:n sivuilta. Osaan kynsiä laitettiin vielä kultasia holopalleroita.

Linkit on löytämisen helpottamiseksi. Tämä ei ole maksettu postaus. 🙂

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s